A zakuszkafőzés maradékaiból jött össze ez a kence.
4 ek sült padlizsán
3 ek főtt bab
1 ek mustár
1 ek majonéz
1 apró hagyma
1 kk metélőhagyma
só
bors
Tálba raktam a hozzávalókat, botmixerrel pürésítettem. A végeredmény, /ahogy a rossz fotó is mutatja/ nem a legszebb látvány :o) ...ám annál finomabb!!!
4 ek sült padlizsán
3 ek főtt bab
1 ek mustár
1 ek majonéz
1 apró hagyma
1 kk metélőhagyma
só
bors
Tálba raktam a hozzávalókat, botmixerrel pürésítettem. A végeredmény, /ahogy a rossz fotó is mutatja/ nem a legszebb látvány :o) ...ám annál finomabb!!!
Hú, ez olyan igazi melegszendvicsrevaló kence, úgy látom!
VálaszTörlésNem a legszebb látvány, de nekem tetszik! ;-)
Szia Szamóca!
VálaszTörlésElhiheted...jaj, nagyon finom lett. Magam sem gondoltam volna :o) Fura a színe, de az íze...!
Próbáld ki!
Jó ötlet a maradékok hasznositására. :) Nézz be hozzám, vár a meglepi. http://fakanalforgato.blogspot.com/2009/10/dij-ajandek-meglepetes-es-gabojsza.html
VálaszTörlésImádom életem értelme a zakuzska. Anyu készítette, de ő sajnos már nincs, én meg még nem szántam rá magam. Mennyei lehet ez a babos változat
VálaszTörlés