2009. október 15., csütörtök

Babos padlizsánkrém


A zakuszkafőzés maradékaiból jött össze ez a kence.

4 ek sült padlizsán
3 ek főtt bab
1 ek mustár
1 ek majonéz
1 apró hagyma
1 kk metélőhagyma

bors

Tálba raktam a hozzávalókat, botmixerrel pürésítettem. A végeredmény, /ahogy a rossz fotó is mutatja/ nem a legszebb látvány :o) ...ám annál finomabb!!!

4 megjegyzés:

  1. Hú, ez olyan igazi melegszendvicsrevaló kence, úgy látom!
    Nem a legszebb látvány, de nekem tetszik! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Szamóca!
    Elhiheted...jaj, nagyon finom lett. Magam sem gondoltam volna :o) Fura a színe, de az íze...!
    Próbáld ki!

    VálaszTörlés
  3. Jó ötlet a maradékok hasznositására. :) Nézz be hozzám, vár a meglepi. http://fakanalforgato.blogspot.com/2009/10/dij-ajandek-meglepetes-es-gabojsza.html

    VálaszTörlés
  4. Imádom életem értelme a zakuzska. Anyu készítette, de ő sajnos már nincs, én meg még nem szántam rá magam. Mennyei lehet ez a babos változat

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails